ODIS F1 pupillen Kampioen

Betreft een groepje korfballers die van april 2019 voor het eerst in de competitie is begonnen. De eerste wedstrijd was het nog even aftasten tegen Koru en deze wedstrijd werd dan ook nog ruim verloren (15-1) Maar de kunst van het scoren werd goed afgekeken en de volgende wedstrijd werd al met 10-3 gewonnen. Ook de volgende wedstrijden werden gewonnen. Daarna was het vorige week de return wedstrijd tegen Koru. Na een spannende wedstrijd wisten ze ook deze wedstrijd te winnen met 11-9 Door dit resultaat kwamen ze op gelijke hoogte met Koru en zou dus alles afhangen van de laatste wedstrijd. Deze wedstrijd afgelopen zaterdag op 15 juni moest aangetreden worden teken ZKC. De pupillen van ODIS lieten er geen gras over groeien (op het kunstgrasveld van Zuidwolde) en liet direct de Kampioensaspiraties zien na 10 minuten was het al 6-0. Uiteindelijk werd ruim gewonnen 23-1 en kon de champagne Worden ontkurkt en de felicitaties met rozen en een medaille in ontvangst worden genomen. Later werd op de thuisbasis in Elsloo het team nog verrast met patat en drinken.

Op de foto Voor: Tieme, Floor, Jesse, Fedde Achter: Jurre, Melissa, Tobias en Pepijn en coach Nienke Speler Nynke ontbreekt.

Onze korfbal pupillen ODIS F1 is zaterdag kampioen geworden.