Tossen

image

Binnen onze club wordt veel gebruik gemaakt van de “dubbeldate”. Alle leden kunnen vrij tennissen, om vaste groepjes te laten spelen bieden we de mogelijkheid om met een vast team op een vast tijdstip een uur te spelen. Het tijdstip kan in oveleg worden bepaald, lessen, tossen en toernooien gaan voor.

In 2019 zijn de volgende dubbeldates afgesproken

• Zondag 9:00 tot 10:00 Jan Roelof, Roel, Tiny, Sander, Bertha, Arno
  • Maandagmorgen van 9 tot 10 Annemarijke, ?
  • Woensdag morgen 9.00 tot 10.00 ?
  • Vrijdagmorgen 9.00 tot 10.00 Harm, Anne, Albert, Harm

In 2019 is onze vaste toss-avond maandagavond.

Iedereen is welkom. Afhankelijk van het aantal deelnemers loten we of draaien we in. Daarna wordt opnieuw getosst en spelen dus andere spelers tegen elkaar. Bij tossen wordt doorgaans dubbel gespeeld, dan kunnen 4 leden tegelijk spelen. Afhankelijk van de opkomst speel je op een toss avond of morgen 2 à 3 partijtjes van 20 minuten. Als er minder spelers opkomen, kun je ook wat langere partijtjes spelen.