Over ODIS

ODIS is een kleine omnivereniging uit Elsloo. De naam ODIS staat voor Ons Doel Is Samenwerking. De vereniging bestaat uit 3 afdelingen van sport, Korfbal, Tennis en Gym.

De Korfbal speelt met 3 teams in de competitie, 2 senioren team en 1 jeugdteam, en plezier in korfbal is ons uitgangspunt. De trainingen worden verzorgd door trainers die dit op vrijwillige basis doen. Een competitie bestaat uit in het najaar een veldperiode (aug.-oct.) dan het zaalseizoen ( nov.-maart) gevolgd door weer een veldperiode (maart-mei).
Het veldseizoen word thuis op sportcomplex ” Elzenhagen” gespeeld, en onze thuishal is sporthal de “Boekhorst” in Oosterwolde.
De trainingen in de winter zijn in sporthal De Steegdenhal in Appelscha.

We proberen voor de jeugd altijd een paar activiteiten te organiseren zoals film of pretpark. Ook de leidsters ondernemen soms leuke activiteiten voor de jongste jeugd. Aan het einde van het seizoen organiseren we altijd een gezellige barbecue met de gebruikelijke strafworpencompetitie.

Al deze activiteiten worden mede door acties ondersteund. We houden dan ook 2 keer per jaar een snertactie,en we doen mee aan de grote club actie. Er staan altijd een paar enthousiaste heren voor ons op de TT in Assen, en we hebben een bingocommissie die elk jaar weer een 7-tal avonden organiseerd waarvan de opbrengst voor ODIS is.