20 oktober 50+ snerttoernooi in Noordwolde

Op dinsdag 20 oktober organiseert LTCN Noordwolde weer een snerttoernooi. Na wat experimenteren en proberen blijkt het heel goed mogelijk om rekening houdende met elkaar en de richtlijnen een corona-proof snerttoernooi te organiseren.

Er wordt gespeeld zo veel mogelijk M/D, met wisselende partners, in 2 niveaus.( A of B) Ieder speelt 4 wedstrijden van 45 min. op 2 gravel- en op 2 kunstgrasbanen.

Aanvang is  9.30 uur. Aanwezig zijn vanaf 9.00 uur,  De prijsuitreiking is om 15:30

Kosten bedragen € 8.50 p.p., daarvoor krijg koffie met wat lekkers bij de ontvangst en een lunch met natuurlijk snert

Aanmelden kan via Willem Veurman, er kunnen maximaal ongeveer 6 leden per club meedoen