AH actie blijven plakken – spaar voor ODIS

Albert Heijn heeft een vervolg actie op de Vz-jtes  ,  Nu de actie blijven plakken.

Ook sportvereniging ODIS doet mee

• Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvangt je 1 plakpunt
  • Een volle spaarkaart met 5 plakpunten kan ingeleverd worden bij de servicebalie in de winkel.
  • Hoe meer volle spaarkaarten voor de club worden ingeleverd, hoe groter jullie deel van de in totaal € 20.000 zal zijn.
  • Blijven plakken dus!
  • Volle spaarkaarten kunnen tot uiterlijk zondag 22 november ingeleverd worden.
  • Vermeld wel de naam van de club- dus (SPORTVERENIGING ODIS)   anders wordt de kaart ongeldig verklaard.

Eventuele losse plakpunten en volle kaarten kunnen ook ingeleverd worden

Bij Jan Siedsma, Hoofdweg 16B Elsloo

Daarnaast is er een Extra posteractie

Op 1 september gaat de extra posteractie van start. Op de achterpagina van de Nieuwe Ooststellingwerver is een speciale poster te vinden. (Of in de AH zijn extra posters)  Plak deze poster zichtbaar op een raam of voordeur te plakken.

Wekelijks rijdt onze Bart door Ooststellingwerf om aan twee ‘plakkers’ € 100,- extra uit te reiken voor hun deelnemende club

En dat twaalf weken lang! Laat de poster dus t/m zondag 22 november hangen.

Om Bart op het juiste spoor te zetten, is het advies om de meest opvallende acties te delen via social media en daarin Albert Heijn Oosterwolde te taggen. Hoe meer iemand opvalt, hoe beter, want extra uitbundigheid wordt beloond. Denk aan kleurige versieringen en wees vooral creatief en ludiek! Hoe dan ook, het was eigenlijk nog nooit zo makkelijk om een extra geldbedrag voor jouw club, school of vereniging te verdienen.