Één ODIS – één website

Met ingang van 2020 is de website van de tennisafdeling van ODIS Elsloo volledig geïntegreerd in de ODIS website. De oude website (123website.nl/tennisinelsloo) is nog een paar maanden te vinden, maar de inhoud is inmiddels overgezet. Hierdoor blijven onze kosten lager en het is natuurlijk ook wel zo handig.

Bovendien hebben we de structuur wat aangepast, voor elk toernooi vind je onder het tabblad “Nieuws en toernooien” een aparte pagina, waarop je je ook direct aan kunt melden (nu bijvoorbeeld het toernooi op 2 februari in de hal in Appelscha)

We zijn natuurlijk erg benieuwd wat je van deze site vindt en wat je eventueel mist. Dat horen we graag, je kunt dat hieronder kwijt, de eerste keer moet je wel even inloggen (zelf wachtwoord kiezen)

4 gedachten over “Tennis”

1. Nu we een websiste gebruiken waarin we moeten inloggen kunnen we wellicht ook weer telefoonnummers van leden publiceren (eventueel na toestemming) zodat we anderen kunnen bellen voor invallen en zo.

Beantwoorden
    • Dat is inderdaad een idee, er moeten zich nog wat meer leden registreren, dan gaan we dat voorstellen