Tennisbaan OPEN we mogen weer dubbelen met RESERVERING

Weer een stapje verder: vanaf 20-5 mogen we ook weer dubbelen! Alle overige maatregelen blijven van kracht, we kunnen dus ook nog niet tossen want het is niet de bedoeling om met veel mensen op de baan te komen.

Het reserveren werkt overigens prima, ga hiervoor naar het tennismenu en klik op de tab RESERVEREN. Klik een tijdstip aan en voer je gegevens in, klaar!!

vorig bericht:

Goed nieuws: we mogen weer tennissen!!! Vanaf maandag 11 mei zijn niet-contactsporten als tennis weer toegestaan, er gelden uiteraard een aantal regels, waar we als ODIS tennis verantwoordelijk voor zijn en die we dus met elkaar afspreken. De belangrijkste regels zijn:

• Alleen ENKELEN  is toegestaan, we kunnen dus niet dubbelen
  • De baan moet vooraf worden gereserveerd, dat kan op deze site
  • Kom niet naar de tennisbaan als je verkouden, grieperig of niet fit bent
  • Houdt anderhalve meter afstand van elkaar

Reserveren

De baan kan voor een uur enkelen gereserveerd worden met de reserveringsmodule die je vindt in het tennis menu. Let op, tijdens tennisles is het niet mogelijk de baan te reserveren. Als de reservering gelukt is, krijg je een bevestiging per mail. Mocht je om welke reden dan ook niet kunnen, dan graag ongedaan maken. Het is niet de bedoeling om met deze module de baan voor jezelf te claimen, reserveringen maximaal 1 uur aaneengesloten en maximaal twee weken vooruit

Tossen / Dubbeldate

Er kan dus niet worden getost en ook de dubbeldates zijn niet toegestaan. dubbelen is misschien vanaf 1 juni weer toegestaan

Tennisles

Menno gaat weer beginnen met de tennislessen. Wie les wil kan zich rechtstreeks bij Menno melden. Doe dat zsm, want ook Menno staat te popelen! We gaan uit van starten in de week van 18 mei. We gaan uit van dinsdagavond en donderdagavond, maar Menno maakt de definitieve indeling.

Nieuwe leden

Als je mensen kent die ook willen gaan tennissen (en dat kunnen we ons heel goed voorstellen!) stuur dit bericht door. Een berichtje naar ODIS tennis is genoeg om het proces in gang te zetten. (en de lessen beginnen nu ook, dus direct aanhaken!)

Jeugd tennis

De overheid heeft aangegeven dan schooljeugd, ook zal zijn ze geen lid van een vereniging, in de gelegenheid moet worden gesteld om sport te bedrijven. Daarom sturen we deze mail ook naar de oud-tennis-jeugdleden. Ook jullie mogen gebruik maken van de tennisbaan. We stellen daarbij wel een paar voorwaarden: je hebt les gehad, dus je kent het spel en een ouder is verantwoordelijk is voor de jeugd op de baan. Voor de sleutel graag contact opnemen met Willem Veurman. Deze regeling geldt voorlopig tot de zomervakantie 1 juli. Ook jeugdtennisles is eventueel weer mogelijk, mits voldoende aanmelding. Daarvoor moet je wel lid van ODIS zijn. Aanmelden voor jeugdtennisles ook graag bij Menno

Leden contactlijst

Helaas kunnen we nog geen toernooien organiseren, maar het is super dat we de baan weer op kunnen. Vanwege de privacywetgeving staan er geen contactgegevens meer op de website, toch horen we vaak de vraag: als ik telefoonnummers had, zou ik sneller iemand bellen. Daarom volgende voorstel: heb jij dat ook, stuur dan een mail met naam, telefoonnummer en emailadres naar tennis@svodiselsloo.nl Wij verzamelen alle gegevens en stuur vervolgens eenmalig deze lijst naar iedereen die zich hiervoor aangemeld heeft. Dan heb je een lijstje met mensen die je kunt benaderen om eens te tennissen, in te vallen of misschien wel een dubbeldate mee te plannen.