Zondag 21 juni (de langste dag) gaan we de HELE DAG TENNISSEN

De regels voor tennis zijn duidelijk: alle partijen worden gepland en voorkom drukte op de baan

Heel veel mensen willen juist nu gaan tennissen, we zouden ODIS tennis niet zijn, als we daar geen prachtige oplossing voor hadden gevonden:

Zondag 21 juni (de langste dag) gaan we de HELE DAG TENNISSEN

Om te voorkomen, dat iemand niet mee kan doen, beginnen we om

5:05 uur in de morgen tot 21:55 in de avond

Meerder partijen per dag spelen is mogelijk. Meld je snel aan en geef ook je verhinder-tijden door. Geef ook door of je wilt dubbelen of enkelen. We stellen een speelschema samen waarin iedereen aan zijn of haar trekken komt.

Iedereen mag meedoen (ook een introducee is welkom) Alle wedstrijden starten 5 minuten over het uur en stoppen 5 minuten voor het uur (dus tien minuten om te wisselen en in te slaan) en worden vooraf gepland.

Aanmelden is simpel: stuur een mail met je naam en contactgegevens, je eventuele uren waarop je niet kunt naar tennis@svodiselsloo.nl  We proberen met alle wensen rekening te houden, bijvoorbeeld als je met iemand samen speelt. Je kunt meerder partijen per dag spelen. Doe dit uiterlijk vrijdag avond, dan maken we zaterdag een speelschema en krijg je je speeltijden in de mail.

Je hoeft niet te reserveren, wij maken de reservering voor jou.

Laten we er met elkaar weer een spraakmakende dag van maken!!

2 gedachten over “Zondag 21 juni (de langste dag) gaan we de HELE DAG TENNISSEN”

1. Kees en Nelly de Nekker geven zich op voor zondag 21 juni.
    We kunnen spelen van 14:00 uur tot 19:00 uur.
    Als Rikus zich heeft opgegeven wil Kees ook wel met Rikus tennissen.
    Nelly mag je in een andere wedstrijd dan inplannen.
    Lukt dit niet? Ook goed.
    We wachten jullie bericht af.
    Het team van Elsloo/Noordwolde heeft het telnr. van Nelly ( app)

Beantwoorden