Hele dag tennissen op langste dag groot succes!

zondag 21 juni om 5:05 in de vroege ochtend werd de eerste tennispartij gespeeld en vanaf dat moment is de baan permanten bezet geweest tot 22:00 in de avond. 17 dubbelpartijen van 50 minuten waren toen gespeeld, totaal 262 games! en allemaal met heel veel plezier.

Elke wedstrijd werd direct beslist: je had gewonnen of je had verloren, ieder kreeg direct een prijs: pepermunt voor de winnaar en salmiak voor het verliezende koppel, geheel volgens de coronaregels. die werden overigens ook door het publiek of de wachtende speler uitstekend toegepast, ieder zat mooi op 1,5 uiteen buiten de baan.

De grote opkomst (34 deelnemers, waarvan 9 gastspelers) gaf wel aan dat we er met elkaar naar snakken om weer wat te gaan doen. Ook leverde dit evenement gelijk ene aantal nieuwe leden op, we konden Douwe en Jacky bijschrijven als nieuw ODIS lid, welkom!

Samengevat: zeer geslaagd, zeker spraakmakend en altijd voor herhaling vatbaar!