Tennisbaan weer in topvorm dankzij vrijwilligers NL Doet

Zaterdag 29 mei was het NL doe dag. Vorig jaar gooide corona roet in het eten, maar dit jaar kon met de juiste maatregelen er weer geklust worden en dat gebeurde! Het gras tussen de tegels weghalen, de winddoeken vervangen, een tegelpad aanleggen bij de fietsenstalling en de baan weer even goed schoonmaken.

Met vereende krachten werd dit klusje geklaard onder de bezielende leiding van Willem Veurman.

Willem had alles goed voorbereid: stoelen netjes op 1,5m, koffie met gebak en alle benodigde gereedschap stond klaar. Het was naast zeer productief ook nog eens hartstikke gezellig!

Er is nog één project wat volgende week afgerond gaat worden: onze oefenmuur krijgt een schilderbeurt. Naar verluid niet zomaar een schilderbeurt, maar is wordt zelfs gefluisterd dat er een kunstwerk op de muur geschilderd gaat worden! We zijn benieuwd!! De eerste stappen zijn al gezet: de muur staat in de grondverf!

Alle vrijwilligers namens ODIS en alle tennisleden: super bedankt voor jullie inspanningen!

NL Doet in ElslooNL Doet in Elsloo